Pàgines

dimarts, 22 de maig del 2012

Mapa de Mallorca

Introducció i funcionament

Aquest és un projecte interdisciplinar entre els àmbits sociolingüístic i tecnologia, on treballarem
i coneixerem diferents pobles de Mallorca d'una manera lúdica amb un joc elèctric on  s'han d'endivinar el nom dels pobles mitjançant un circuit electrònic en el qual usarem un relé que activarà un "zumbador" en encertar el nom corresponent i s'apagarà el led que ens indica que el joc està en marxa.

Memòria del mapa

Hem agafat una fusta de 35 per 46 cm, l'hem llimada per fer plana la fusta; després hem agafat el paper de vidre i l'hem pulida. Un cop llesta la fusta, la vàrem pintar de color blau i negre.

A l'aula d'informàtica vàrem cercar un mapa de mallorca, el vam pintar i plastificar.  Després, a part, en una columna, vam posar els noms dels pobles de mallorca.

En darrer lloc,  vam aferrar el mapa i els noms damunt la fusta. A cada poble posàrem una tatxa i damunt  la tatxa vam posar una xinxeta perquè passi, així, el corrent a cada poble.


Opinió personal

El treball ha sigut fàcil perquè el professor ens ajudava. Hem tingut problemes a l'hora de posar els cables elèctrics, ja que era difícil enganxar la tatxa corresponent amb el nom del poble correcte però al final el treball ha sortit molt bé, gràcies a l'ajuda de rebuda per part del professor.

Estic contenta del projecte.

1 comentari:

  1. A mi el treball m'ha agradat molt està bé. D'aquesta manera aprenem els pobles i on estan situats.
    Per mi ha sigut més o manco difícil la construcció del panell, em posava un poc nerviosa amb els cables perquè s'embullaven; però com que tenim un bon professor ell ens ajudava molt així vàrem acabar el treball fàcilment.

    ResponElimina